Briteq DMS-26 DMX merger/splitter

Algemeen:  Wanneer u de beschikking heeft over een flinke DMX-installatie, is het handig om er voor te zorgen  dat deze altijd blijft functioneren, zelfs al ontstaan er problemen met lichttafels of lichtsturingen via de PC die plots vastlopen.  Deze merger, die tevens als splitter functioneert, zorgt voor distributie van signaal of menging indien dat gewenst is.

De splitter heeft twee ingangen en zes uitgangen. Dit zorgt voor een optimale flexibiliteit als het gaat om aansluiten van een complete installatie die verspreid is over meerdere zalen of gebieden.  De zes uitgangen zijn allen elektrisch geïsoleerd waardoor er nooit storing op andere uitgangen  kan plaatsvinden, mocht één van de uitgangen plots een storing hebben.

 Verder is er het een en ander te versleutelen aan de ingangen.  Deze twee kunnen worden ingesteld via drie verschillende modi, namelijk HTP, backup en Merger;  - HTP houdt in dat het signaal met de hoogste waarde wordt gedistribueerd naar uw verlichting.  Als tafel A bijvoorbeeld waarde 200 naar DMX-kanaal 1 verstuurt en tafel B stuurt waarde 150  naar DMX-kanaal 1, dan gaat de waarde van tafel A naar uw verlichting.  - Backup zorgt er voor dat u altijd een alternatief heeft wanneer de eerste tafel uitvalt, om wat voor reden dan ook. Als het signaal van tafel A faalt, wordt direct het signaal van tafel B naar uw verlichting verzonden.  - Merger houdt in dat de signalen van beide tafels worden gecombineerd. U kunt het start-adres van de tweede tafel bepalen waardoor u het signaal van beide tafels over één DMX-lijn kunt laten lopen.

Wat nu als de uitgangssignalen opeens uitvallen door een storing? Ook hier kunt u zich tegen beschermen, omdat de DMS-26 drie instelmodi heeft, te weten:  - Null: Zorgt er voor dat er geen signaal meer op de uitgang komt te staan.  - Hold: Behoudt het laatste ontvangen DMX-signaal (hierdoor behouden de effecten altijd de laatste waarde)  - Clear: Zet alle DMX-waarden op '0'. Dankzij deze DMS-26 kunt u dus altijd uw lichtinstallatie beschermen  tegen storingen en fouten in het signaal die kunnen ontstaan door de meest vreemde oorzaken. Voorkom dat uw publiek in het donker komt te staan, met deze DMS-26!

Specificaties:  - zowel een DMX merger als een splitter  - 2 ingangen, 6 uitgangen  - in- en uitgangen uitgevoerd in 3-pins én 5-pins XLR  - 100% elektrische isolatie, het falen van één uitgang heeft nooit invloed op de andere uitgangen  - merger voor de ingangen, instellingen voor HTP, backup of merger  - splitter voor de uitgangen met bescherming, instellingen voor Null, Hold en Clear  - ideaal voor grotere installaties of uitgebreide sets  - eenvoudig te bedienen display met 4 menu-knoppen  - 19" installatie  - snelheid van DMX-uitgangen is instelbaar tussen 23ms en 45ms, handig wanneer 'trage' verlichting wordt  aangesloten op een 'snel' signaal  - netspanning: 230V AC / 50Hz  - afmetingen: 482 x 44 x 150 mm  - gewicht: 2.9 kg

Voeg toe aan winkelmandje
Briteq DMS-26 DMX merger/splitter
Eenheidsprijs:
Van:
Tot en met:
Aantal:
Totale prijs:
Sluit het venster
Voeg toe