BriteQ WT-DMXG4 draadloze DMX-zender

Algemeen:  Dankzij de BriteQ WT-DMXG4 draadloze DMX-zender raakt u met plezier de draad kwijt bij het aansturen van uw DMX-apparatuur. Deze nauwkeurige DMX-zender verstuurt de DMX-signalen draadloos naar de los verkrijgbare BriteQ WR-DMXG4 draadloze DMX-ontvanger.  De gebruiksvriendelijke zender gaat gehuld in een oerdegelijke behuizing waardoor deze  bijvoorbeeld ook geschikt is voor het verhuurcircuit. En de los verkrijgbare bijbehorende ontvanger heeft hetzelfde solide ontwerp gekregen.

Gebruiksgemak van de WT-DMXG4  Tijdens de ontwerpfase van de WT-DMXG4 heeft BriteQ veel zorg besteed aan het gebruiksgemak  van het systeem. Zo is de WT-DMXG4 met één druk op de knop te synchroniseren met de WR-DMXG4 .  Direct aan de slag dus zonder tijd te verspillen aan ingewikkelde installatieprocedures.  En u vervoert deze zender met een gerust hart. De afneembare antenne is namelijk eenvoudig op te bergen in een speciale holte van de behuizing.

Specificaties:  - draadloze DMX-zender  - op afstand aansturen van uw DMX-apparatuur zonder kabels  - oerdegelijke en compacte behuizing  - afneembare antenne kan in behuizing opgeborgen worden voor veilig transport  - eenvoudig te bevestigen voor vaste installatie  - krachtige signaaloverdracht  - snel synchroniseren met de WR-DMXG4 met één druk op de knop  - 3-pins XLR-in- en -uitgang  - kleur: zwart

 

Voeg toe aan winkelmandje
BriteQ WT-DMXG4 draadloze DMX-zender
Eenheidsprijs:
Van:
Tot en met:
Aantal:
Totale prijs:
Sluit het venster
Voeg toe