BT-PAR 18TC

Deze LED-par maakt gebruik van 18 RGB LED's met een vermogen van 3 Watt per stuk. Met de RGB LED's is het mogelijk om vrijwel elke kleur te maken, dit is mogelijk door de kleuren te mixxen. Hij is op diverse manieren aan te sturen zoals, muziekgestuurd door de interne microfoon, DMX met 4 of 6 kanalen of met de optionele CA-8 controller. De kleuren kunnen erg mooi verlopen doordat er gebruik gemaakt is van een dimmertechniek met een hoge frequentie, hierdoor is het overfaden van kleuren vrijwel staploos.

Montage De LED-par is gemakkelijk te monteren aan bijvoorbeeld een G-haak of aan het plafond,  ook is het mogelijk om de behuizing op de grond te plaatsen doormiddel van de dubbele beugel.

Specificaties Standalone: aangepaste kleuren of automatisch / ritmisch gesynchroniseerde kleurveranderingen Master/Slave-modus: tot maximaal 16 units kunnen samen worden gebruikt voor mooie voorgeprogrammeerde lichtshows DMX bestuurbaar met 4 of 6 kanalen 4 kanaalsmodus: R, G, B + Dimmer/stroboscoop/geluid-chase 6-kanaalsmodus: R, G, B, Hoofddimmer, stroboscoop & kleurenmacro met 32 voorinstellingen Dubbele beugel voor gebruik op de grond Zachte RGB-kleurovergangen dankzij de hoge frequentie dimmerelektronica Stralingshoek = 25° Medium spot Aansluitspanning: 100-240Vac, 50/60Hz Stroomverbruik: 69 Watt 18x 3in1 3W RGB LED Afmetingen: 200 mm x 200 mm x 379 (Inclusief beugel) Gewicht: 2,9 kg

 

Voeg toe aan winkelmandje
BT-PAR 18TC
Eenheidsprijs:
Van:
Tot en met:
Aantal:
Totale prijs:
Sluit het venster
Voeg toe